På Hyramark kan du snabbt och enkelt hitta lediga tomter i D.A. Mattssons företagspark, 20 minuter till Stockholm City.

Vi har för närvarande ytor tillgängliga för uthyrning – allt från öppna grusade ytor till inhägnade asfalterade ytor med el, vatten och avlopp. Området är inhägnat och bevakning sker dygnet runt. Vi ansvarar för underhåll och snöröjning av till- och påfartsvägar.

I vår företagspark kan du som kund känna dig trygg. Vår säkerhetsbevakning sker dygnet runt, både med kameror och patrullerande vakter och hundar. Hos oss ingår även service som vaktmästeri, underhåll och snöröjning. Som hyresgäst hos oss kan du känna dig helt lugn.

Ytorna finns i flera olika storlekar, både öppna och inhägnade, grusade och asfalterade med el, vatten och avlopp. Perfekt för exempelvis uppställning av bodar.

Bästa läget! Endast 20 minuter till Stockholm City

Servicecenter

Behöver du hjälp är du välkommen att kontakta vårt Servicecenter. Vi finns på området och hjälper dig det mesta som rör din tomt, såsom lastning, lossning eller snöröjning. Vi har tillgång till hjullastare och mindre kranbil. Våra tjänster bokas senast en dag innan tjänsten ska utföras. Minimidebitering 1 h (taxa 850kr/h). Kontakta servicecenter på 076-823 83 99 eller [email protected]. Du kan ladda ner vår prislista i PDF-format här.