Uppställningsplats med perfekt läge Det är lätt att ta sig hit, endast 20 minuters körtid från centrala Stockholm. D.A. Mattssons Företagspark har optimal norrortsplacering vid väg 267 (Stäketleden) mellan E4 och E18.

Lättillgänglig uppställningsplats för bilar i Stockholm

Vi hyr ut mark på Vällsta Företagspark strax norr om Stockholm. Här hittar du tomter i flera olika storlekar till ett bra pris, allt från 1000 kvm till 5000 kvm. Vi har både öppna och enkla grusplaner samt inhägnade och asfalterade tomter med el, vatten och avlopp. Företagsparken är lätt att ta sig till med bil, kör man via E4:an från Stockholm city så är man där på cirka 20 minuter. 

Har ditt företag behov av uppställningsplats för bilar så är våra tomter perfekta. Ni bestämmer själva hur mycket mark ni behöver och hur länge ni vill hyra av oss. 

Exempel: En tomt på 1000 kvadratmeter rymmer cirka 80 uppställda personbilar och kostar från 12,50 kr/kvm.

Krav på säkerhet för uppställningsplats

Den mark som vi hyr ut är välbevakad dygnet runt. Vi erbjuder tomter är instängslade och som bevakas med kameror, vakter och hundar. Du kan känna dig trygg med att bilarna på uppställningsplatsen är i tryggt förvar och att du som hyr av oss har du tillgång till marken när helst du vill via en reglerad in- och utpassage.

Behöver du hjälp med nyckelhantering kan vi även ordna bodar för det ändamålet. Du kan också hyra personal och fordon för lastning och lossning av bilar. 

Låter det intressant? Kontakta oss via vårt formulär så hör vi av oss!

Smidig service för bilhandlare med stort lager

Om man är en bilhandlare med mycket att göra kan det vara svårt att komma ihåg och sköta sådant som snöröjning, därför ingår just det i vårt hyresavtal så att du som hyr en av våra tomter alltid kan komma åt din mark. Genom oss kan du också få tag på personal som tar emot leveranser, städar eller röjer på din tomt. 

Självklart har du som hyresgäst tillgång till vårt nyrenoverade servicehus med toaletter, dusch och matsal. 

Vi tror du kommer trivas som hyresgäst hos D.A. Mattssons Företagspark. Välkommen till oss!

Perfekt läge

Det är lätt att ta sig hit, endast 20 minuters körtid från centrala Stockholm. D.A. Mattssons Företagspark har optimal norrortsplacering vid väg 267 (Stäketleden) mellan E4 och E18.

Vårt servicecenter hjälper dig med:

  • Lastning och lossning
  • Snöröjning
  • Nyckelhantering
  • Bevakning dygnet runt (kameror, hundar, vakter)
  • Reglerad in- och utpassage med åtkomst dygnet runt

Som hyresgäst får du även tillgång til vårt helt nya toppfräscha servicehus med matsal, toaletter och dusch.

Se våra lediga tomter här, eller kontakta Johan direkt så hjälper han dig: [email protected] eller ring 08 590 332 32